KAS BEAGLE UJUB?

IMG_1724.JPG

Iga koer on erinev ja seda ka ühe tõu arvestuses. Bella läheb meeleldi merre mänguloomale või puupulgale järgi, et see sealt ujudes ära tuua. Siiski niisama supleja tema ei ole. Veel vähem meeldib talle duši all käia, seal ta lihtsalt tardub kurvalt ära ja ootab, millal see protseduur ükskord läbi saab, kuigi kutsikana sai teda harjutada.

Õnneks on Beagle kasukas hea libe ning pori saab sealt üsna tihti niiske rätikuga maha pühkida. Tegelikult ei soovitatagi liiga sagedast pesemist – öeldakse, et 1x kuus on täiesti piisav eemaldamaks surnud naharakud, mustus,  värskendada lõhna ja vältida naha kuivamist. Bella käib suisa korra kvartalis, kui ta just milleski haisvas püherdamas pole käinud..

Kuidas on lood Sinu kutsaga? Ootan huviga siia kommentaariks! 🙂

 

 

One Reply to “KAS BEAGLE UJUB?”

 1. Fünn ei armasta merd/jõge/järve/kraavi jne , VÄLJASRVATUD juhulkui see veekogu võimaldab põgenemist. Ja eile oli valmis lapsele merre appi minema, kui laps hullates kisas. arvas vist, et küllap merehäda on vms 🙂

  Duššitamist paremini seletada ei saa, kui sa seda juba tegid.

  Fünnut pesen ma shampooniga korralikult olenevalt hooajast, aga mitte tihedamini kui 2 korda poole aasta jooksul. Niisama
  veega lõputamist tuleb tihedamini ette, arvestades meie kehva suusailma
  🙂

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s